❤SAYANG SEMUA❤

SENSITIF SGT, MENYAMPAH !



Assalamualaikum W.B.T. ...
Hye korg ! Sehad tak? Hope smua sihat2... :D
InsyaAllah ....

entry nih maybe tuk luahan hati cikBearBear je..korg jgnlaa baca n terasa sgt ehh? haha :D
Gelak aje aku nih! aishh!! Okok... Sy mau jd diri sendiri... cakap pun smua bleh, apa pendapat korg if someone tu depan org berlagak punye baek, rupa2nyaa dibelakang...wooo ! Seorg yg sgt DANGEROUS mmg tak tahan laa! mmm..cikBearBear bkn apa, just sakit hati kdg2 ngan org camni if rasa diri baek sgt takpela nih dia2 pun sama je, nak nasihat org lagi... & lagi nak mengaibkan org?? pastu SENSITIF punyer laa, nak org je jaga hati dia..Hati org lain tak payah jaga laa??? GITU KE? apa KES !! BENCI laa org cmni ! Tlglaaa ! 

(*Mata Ke atas Tgn Didada)
ehh silap ke?
(*Tgn Didada Mata Ke atas)

Aishh!! Mana2 jelaa..Bile ingat2 blik kejadian yg tak diingini ni, mmg tak bleh blah laa..Rasa menyampah dah ngan DIA tuh.. tapi nak wat cmne dia tetap kwn cikBearBear tapi just tak bleh dah nak rapat mcm dulu lagi... Coz dah lama sgt bersabo dgn dia...Sedih bile fikir kenapalah perangai dia mcmtu ... Sabo jelaa... T.T 

Ya ALLAH ,Tabahkanlah HambaMu ini.... 



4 comments:

SHAFIQ HASHIM said...

Sabor Je La..

♥ balqis bahari said...

rmi je org cm ni.kte sbo je la ye ;)

cikBearBear ^^ said...

@SHAFIQ HASHIM

Mmg SABAR laa nih...hehe sekbek jee DIA tuhdapat kwn cam sy yg Penyabor ..huhuhu T.T

cikBearBear ^^ said...

@♥ balqis bahari

btul tu Balqis..ramai jee just sy baru 1st time dpt kwn cmni ,huhu Sabo jelaa..wlaupun tak sabo mana...hehe