❤SAYANG SEMUA❤

" Hafizzainal's Contest - Senyuman Mahal "

Assalamualaikum W.B.T. ..
Kalau tak jawab, dosa..
Kalau jawab, sayang.... hehehe
p/s : TradeMark Maria Elena ... :) 
(I ❤ Her) huhu 
Sbb dia kelakar dan suka buat lawak just like me... *tetiba
haha abaikan ..

Ok semalam cikBearBear blogwalking, pastu tgk2 ada laa contest yang mmg menarik sgt2 nih.. So apa lagi nak join laa!!! 
=
=
=
Senyuman yang MAHAL !

Meh2 join ramai2, RUGI xjoin..
b4 this 31th ,sebelum 12malam ehh anak2..huhu


Ok 1st..Banner dah letak diatas, spt yg dilihat.. :)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
=
=
=

Senyum Happy ! ❤ >.<


Macam kelakar je tgk gamba nih, hehe ! 
yela, cikBearBear nih susah cket nak senyum,but if hati dah happy sgt2..
& pada hari yg ceria so yg jd susah senyum pun bleh senang senyum..

Act time nih baru lepas keluar Hangout mkn karipap dgn ibu & abah cikBearBear..
Karipap mmg cikBearBear suka sgt2 dari kecik lagi, Abah cikBearBear slalu bwh cikBearBear mkn karipap situ.. panas2 mkn & sedap!! kat Kuantan ade satu port karipap best,
kat Taman Gelora.. :) 

For me its beautiful part of my life... ❤

Tag 3 of my friend ..

Siap TAG !! 


Then hope korg nampak laa keikhlasan dari senyuman cikBearBear yang ikhlas nih..
seperti lam gmbo diatas...thanks Hafizzainal wat contest nih!! 
*tgn didada mata diatas... :D



4 comments:

Budak Giler Cadbury said...

ok nnt nina buat :) btw thanks 4 d tag ok

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

CikBearBear sgt comey yaww !~ ^__^

(tgn didada mata diatas)

BearBear ^^ said...

@Budak Giler Cadbury

most welcome dear... !! :D

cikBearBear ^^ said...

@Cik EpaL HiJau (^^,)

ish...cikEpal nih..cikBearBear comot ada la..huhu :D