❤SAYANG SEMUA❤

HOBI SY GELAK & SENYUM & SENGIH ? JGN PELIK ..HEHE


Assalamualaikum W.B.T. ...

Senyuman cikBearBear lebih kurang cmni.. xD


Apa kabo blogger yang disayangi..Anda sihat? Tgh watpe tuueeeew..hehe

Ok, act cikBearBear skrg nih cuti la.. Bosan btol dok rumah nih.. Nak kije ayah tak bagi, so dok rumah jadi BIBIK laa.. Ok kan korg? haha ! Ok la tuh dari cikBearBear p keluar merayau, jadi kutu rayau nnt susah lak parents cikBearBear .. hahaha coz cikBearBear mmg kuat berjalan.. Nak berjalan aje kijenyee... 

Ok2, berbalik pada tajuk entry, korg tgk tak apa tajuk entry kali nih? haaaaa ! tgk btul2 tuh, kat atas , " GELAK " ..
cikBearBear nak tanya, smua org msti suka GELAK kan? hehehe btul2, tak mustahil jugak ada yg tak berapa suka GELAK ..just bile perlu aje.. But for me, GELAK bleh menyihatkan kita.. Lagi2 bile tgh stress or sedih, kita bleh hilangkan rasa stress or sedih kita tu dgn GELAK je.. Tak percaya korg ce try..hahaha ! 

Ok, cikBearBear jgn dok tanya lah..mmg suke sgt3 GELAK.. & dah jadi HOBI, hampa tau dak?? hahaha Kdg2 ada gak membe tanya ,napa GELAK? cikBearBear pun jawab laa HOBI.. Dia jwb : Hah ! Biau benau awok..haha! Gelak pung bleh jd HOBI ehh? 

Yela, maybe sesetgh org msti pk yg cikBearBear nih pelik kan? kan? kan? hehe 
p/s : Yeke ??pelik?? huhuhu ntah laa maybe ada laa..

But for me, GELAK & KETAWA & SENGIH & SENYUM & sekutu dgnnya.. adalah teman baek dalam hidup manusia.. If kita mcm Squirtward lam kartun Spongebob Squarepants yg susah gelak tu? tak enjoy laa hidup ,btul tak Spongebob??? huhuhu *tetibe !


Tgk Tgk Tgk ?? Squirtward je yg tak senyum apa nih ??? 

=
=
=
=

Senyum laa mcm Pakcik nih.. senyum ikhlas gitueeewww...huhu 


Tgk walaupun xdak gg pakcik nih, still je lagi bleh GELAK besau.. hahaha ! So GELAK sokmo, HAPPY sokmo.. jgn sedih2 ehh? Thanks for reading m entry.. Laen kali singgah lagi naa..hehehe TakeCare korg, Tata ! ❤




4 comments:

aniswany said...

suka gelak jugak ! smpai guling2 ..HAHA

cikBearBear ^^ said...

@aniswany

hahaha ! samelaa..satu geng la kite ehh ? :)

Haniff said...

amboi dh update erkk.. okey lah awk.. dh update jadi tapyh sye update doh haha

cikBearBear ^^ said...

@Haniff

hahaha awk update jelaa apa salahnyee.. :D