❤SAYANG SEMUA❤

Ibu, saya Mau Belajar Menjahit !!

Salam.. ❤

Ok, Hi semua..
cikBearBear sedihlaa..sebab , sebabnya cikBearBear tak pandai menjahit..
nak belajar sgt3 ! so rasanye dgn zaman skrg yang ada tenet..
Jadi elok jugak lau cikBearBear belajar jahit dari YouTube je..
kan kan kan korang???  :D

Suke nyee...tak sabar lah nak pergi beli kaen Weekend nih ngan Ibu cikBearBear...
Hope dapatlaa belajar camne nak jahit nnt..
InsyaAllah ...

Ok, nih ada kat bawah nih link Tutorial nak Menjahit... :)
Rasenye Minah Mexico yang ajar camne nak menjahit nih..


Bile tgk je video die tuh, terus rasa nak menjahit...huhuhu
yelaa..teruja kot tgk dia menjahit lam tu...
Cam senang je, & simple...

CikBearBear dah berangan nak wat Dress labuh ala2 Maxi Dress gitu laa..
Wane putih cam gambar kat bawah nih laa.. 
Ntah jadi ke tak ehh? If menjahit nnt.. T.T
Mntk2 laa..hehehe ~

p/s : Dress warna putih mmg dah menjadi idaman hatiku ... ❤

2 comments:

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

ohhhmaaii !!! dreesss tuh....huhu. :(

BearBear ^^ said...

@Cik EpaL HiJau (^^,)

hahaha ! comel kan?? adore sgt3...
na beli sebijik cmtu tp asyik SOLDOUT jep... T.T