❤SAYANG SEMUA❤

❤Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana❤





Salam you'all...
Aishh !! Walaupun dah pagi buta nih mata cikBearBear sgguh bulat & segar nak mengupdate entry nih... Mmmg rajin laa harini nak msuk Contest byk2...hehe bkn apa tak tahan tol tgk hadiah2 dia..comel2, mmg cikBearBear suke sgt3 !! hehe 
p/s : Suke laa name hadiah, free lagi...❤


Comel kan? nih die Tuan Punyer Contest.. YANA❤ 
syarat-syarat :


1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana
DONE !

2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
DONE !

3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik


DONE !

4) Ceritakan cket pasal gambar tu
Cerita pasal gambar nih? Ok masa nih baru je lepas mkn KARIPAP ngan family ..my favourite , at Kuantan Pahang ada satu port yg jual karipap panas, sedap sgt... Kat area Taman Gelora dekat ngan pantai mmg santai laa dok mkn kat sana..hehe so lau datang Kuantan singgah lerr..hehe :D
DONE !

5) Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh
Dah Follow Belog Yana tapi Page FB YANA cikBearBear takbleh nak Like laa..Coz  my acc FB dah FULL... T.T

6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh
Nak Tag
DONE !

7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
DONE !

8) Tarikh tutup contest : akhir bulan 6 


Mesti korang nak tau hadiah ape yang bakal korang dapat kalao menang kan? agak-agak besh tak? okeh..untuk contest best Photo of Me nie Yana cari 5 orang pemenangbertuah..haa,ramai tuh..5 orang oke..rugi tak join..




Hadiah dia yang paling BEST !!!! HEHEHE!

::pemenang tempat 1 dan 2::






baju yang cantik-cantik tajaan dari GIRL BLOG
click GIRL BLOG untuk tengok hadiah bakal pemenang dapat ye



::pemenang tempat ke 3,4,dan 5::


Ayun Ayunar



shawls dari Ayun Ayunar
click AYUN AYUNAR untuk lihat hadiah

So apa lagi jum join !! :D 


4 comments:

CucuTokMat said...

whoaahh ! comey la sygs.. eh jgn la letak nur fatyn.ehem2...skg dah guna nick cucutokmat k ! hehe. contest nie mcm best. sbb kn dpt hadiah dr ayunar !! huhu. ^___^ tq sygs.

cikBearBear ^^ said...

@CucuTokMat

Hohoho ! Okok nnt sy edit blik sorry eehh? hehehe kamo join skali tau sygs... :)

(: gebangkembang :) said...

wahh.. ditag <3<3... tq cikBearBaer syg ^^

cikBearBear ^^ said...

@(: gebangkembang :)

hehe same2 sygs... :)