❤SAYANG SEMUA❤

KPOP MALAYSIA ?? APAKAH???



Assalamualaikum W.B.T. ...
Hi Hi Hi korang... :D

Ok kali nih nak wat entry perbincangan tentang kumpulan KPOP MALAYSIA iaitu "24:7" & "GulaGula" !!!! ( kononnya lah ! chewahhh! *menyampah padahal & mood marah ni -.- )

Aduh ! Ok maybe ada lagi yang tak tahu nih.. Bleh laa tengok2 kat bawah nih gambar bajet cute dorang laa kot !! hahaha! 

======================================================


Ok yang nih KOREA punya but mcm nak sama jep nama dorg nih..aish COPY ker?

======================================================


Group KPOP pertama di MALAYSIA konon! 24:7 apakah?? Ciplak KOREA bleh laa..

-.- ( Tak tahu nak cakap apa dah..... )

Aigoo !!! Apakah ini ?? TLG laa paham.. -.- Bajet Comel ke? Tak comel langsung k..

======================================================

Ok yang tadi tuh Boy Band, yang bawah nih nak cite Pasal Girl Band Korea laks! hahahaha Korea Celup adalaa.. Pirahhhhh!! Honestly mmg betul2 tak suka, sorry laa if ada yg suka sgt2 pada dorg2 nih eehh? tak tahu la if ada yang suka .. -.-

Gedik je tengok !! -.-
p/s : Gambar laen korang tgk laa sndiri eeh? xkuasa mak nak downloadnyee..huh !

Tgklaa pakaian dorg tu? tak ke meniru artis2 KOREA ?? Tak perlu la smua tu.. please laa kita org Malaysia, lagi2 yang Melayu tu tak malu2 dah pakai seluar & skirt pendek? apakah itu??? Bajet hot sgt ke? Ingat dah hebat sgt la tuuu? -.- (*mood - BENGANG)
Seksi bagai? cover album pun tiru yang SNSD punya apekehalnyee? huhuhu

Sekian habislah sesi cikBearBear berleteq punya panjang lebor... Ini hanyalah luahan hati cikBearBear.. yang ada kene mengena mahupun tade kene mengena , maaf if ada terkasaq bahasa ok , tata !! :D



3 comments:

EiZaRaZiErYa said...

haha....zie pon bengang gak kak...
mse first time tw psl ni..bajet gile.
nymph tol tgok gula2 tu...
yg 24:7 2 lak bajet macho la 2...
adeh..ket pon xberkenan lah...
ape la paedah dowg tru2 ni..

cikBearBear ^^ said...

@EiZaRaZiErYa

tau xpe..naek menyampah tgk gambar dorg niih...huhuhu
ce suh dorg nyanyi lagu korea satu ,dapt ke tidokk...huhu

Aki Akira said...

hahahha... sori beb, wa ter baca ang punya post... wa memng dr mula depa ni di perkenalkan wa dah gelak sakan.. bukan ape.. sibuk dok nk meniru gaya org buat ape.. lg satu, deme tu orang asean.. tgk la kulit sikit.. xsesuai langsung, had tu nk tayang kat tv... wa dok pikir,,, deme dok tengok gambak sendri xrase pape ke... bukan xsokong artis negara,,, tp kena dengan cara la dok... hok ni... erm,,, geleng kepala mok aboh kite tgk hahahah.. :)