❤SAYANG SEMUA❤

"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"

Salam & Hi semua.....



Ok tadi cikBearBear singgah2 FB cik Faghah Dafghi yg tiut miut nih....
dia ada buat Giveaway di blog cik nyaa  Faghah Dafghi  ... :D 
So apa lagi cikBearBear joinlaa...
sapa tak nak bende free , aishh ! jgn dok tanya cikBearBear laa..
mmg nak sokmo ~ hehehe 

so meh laa kite same2 menerjah belog cik Faghah yg Gelimat nih  ehh?
Sape2 yg nak join GA dia nih bleh ,gurls yg diutamakan ..
buat boy if nak join jugak...ntahlaa bleh jep kot...
hahaha abaikan ~ 

1. Satu
CikBearBear mmg dah lama dah follow cik Faghah Dafghi nih,
coz mmg dah kenal dia...membe satu skola rendah dulu...huhu
(ecececehh amat ketara disitu,tp xrapat mane laa kita an dulu Farah 
satu skola je kot lain kelas..)  :)

2. Dua
So if dah lama follow, msti lah selalu lepak kat belog yg amat GELIMAT cik Farah nih..
tapi mmg jeles laa cket, (cket ke?) huhu
byk kot...coz ape? yelaa...
belog dia nih cantik sgt3...jeless mak! xsecantik belog cikBearBear ...

ada tutorial, ada resipi ...ada sale ..
smuenyelaa ada kat belog GELIMAT cik Faghah nih ..
suke3 ~ xD

3. Tiga
Nama entry seperti diatas...
"Giveaway Gelimat Gegurl Gosh"


4. Empat
Tag 3 kawan belog sy yg comel nih ..


5. Lima
Dah tempek header Farah yg comel ... :D
kat atas.. 

6. Enam 

Lengkapkan slogan ... cam kat bawah nih..

" Merujuk kamus dewan edisi 2018 , aku rasa maksud GELIMAT tu ialah ....."

macam satu perasaan yg amat10x geli laa kot.. 
GELI tang mana tuh??? haha
tang hati kot, tak pun tang BULU KETIAK..
HAHAHA ~

tapi yg pasti laa GELI YG AMAT kot..
bile singgah baca entry cik Faghah Dafghi yg tiut miut nih.. :D
tudiaaaa...ntah benor ke tidok tuh.....huhu (tibai jee...)

& suke sgt tgk tutorial ,fashion2..gitu yg cikBearBear 
mmg suke laa... :) 

Lg2 bab2 memasak kat belog GELIMAT nih ada resipi lagi laa cikBearBear suke.. 
yang teramat laaa..

tu je kot ...
(byk dah berleteq) kering tekak ...hehe

Ok hope cikBearBear dapat laa giveaway Fara yg cute tu ..

if dapatlaaa

nak yg nih !! :D
GGGG 01
GGGG 03

Thanks Fara.... ❤











4 comments:

Farah D said...

yeay! thnks fr joininng iswa! ;D
nnti tunggu rsult ye :)

BearBear ^^ said...

yeay !! welcome farah..
sure tggu.. :D

ArxarNadhirah said...

good luck cik bear bear! :)

BearBear ^^ said...

@arxarNadhirah
thanks dear.. :)