❤SAYANG SEMUA❤

Aishiteru ❤



Aishiteru ..
Ini bahasa JEPUN ehh kwn2, rasa2 ada je yg tau maksud Aishiteru nih, & ada juga yg taktau..maybe.... cikBearBear suka sgt lagu Aishiteru by Zhifilia Band tuh ,Band dari indon la sudah pastinyaa..hehe cikBearBear paling suke ayat kat bawah nih lam lirik lagu nih...
Coz so meaning laa ,mcm ada kene mengena ngan my Heart yg cute tu...hehe ❤ 
Walau raga kita terpisah jauh..
Namun hati kita selalu dekat..
Jiwang tak ?? mmg Jiwang pun cikBearBear nih.... :D huhuhu
Apa itu Aishiteru? Ce Tgk Ce Tgk Gambo kat bawah ni..hehe

I LOVE YOU ❤ ENGLISH
SAYA CINTA KAMU  ❤ MALAY
SARANGHAEYO  ❤ KOREA
WO AI NI  ❤ CHINA

p/s : yg kat atas ni jela yg cikBearBear tau ,yg len taktau tgk jep kat Google translate eehh klau korg nak tau..heehuuu!  ❤

AISHITERU  ❤ MUHD SYAFIQ MD SAAD..meow3.. :3 ❤

So nak tujukan lagu nih laa tuk org yg cikBearBear syg nih ...hehe 


Artist : Zhifilia
Lirik Lagu : Zhifilia - Menunggu (Aishiteru)
Zhifilia - Menunggu (Aishiteru)


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

Reff 1
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

Reff 2
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Back to Reff 1 & 2

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Owu..wo..o..

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Back to Reff 1 & 2

Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru 





4 comments:

Ratu Lissa said...

oh, tak boleh nak highlight eh? okay, nanti saya buang tutorial tu.. dah boleh copy.. tq follow. follow awk balek ^_^

Mohd Shukri Fadzillah said...

hm mane cbox awk ni T_T

cikBearBear ^^ said...

@Mohd Shukri Fadzillah

cbox sy ada kat tepi nyee encik.. :)

cikBearBear ^^ said...

@Ratu Lissa

ok thanks dear.. :)