❤SAYANG SEMUA❤

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip



Assalamualaikum W.B.T. ...
Hi Hi, cikBearBear disini.. 

Kali nih maybe just buat simple entry jep.. cikBearBear nak join Giveaway dari Sis Nisa yg comel nih.. klau korg nak tahu dia nih famous di YouTube dengan tutorial shawl & makeup.. cikBearBear ada gak laa usha, hehe mmg comel la die nih.. >.<

Ok2 malas nak cakap panjang..huhu Berbalik pada Giveaway nih, just buat simple entry je.. Syarat2nya pun tak banyak so korang join la sekali eehh? :)




Link para sponsors seperti di bawah WAJIB korang letak ( copy je ) :
Tag 2 orang kawan belog iaitu : 
cucutokmat 
kak Shima :)


Apa-apa kemusykilan korang leh laa rujuk kat SINI ..


4 comments:

CucuTokMat said...

tq sygs ! dah join.. ^__^

kamoo di tag di sini.. jemput yerr...

http://belogcucutokmat.blogspot.com/2011/05/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

cikBearBear ^^ said...

@CucuTokMat

same sygs... :)

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

cikBearBear ^^ said...

@Nisa Kay

welcome kak nisa comel :)