❤SAYANG SEMUA❤

"Sakai 1st GIVEAWAY"



Assalamualaikum WBT ...
Hi korang smua, sihat tak? Korang dah makan ke belum? tengah buat apa? mm..cikBearBear tak tahu laa nak buat apa kat rumah nih, masak dah smua dah..so sekarang rajin laa nak msuk Contest or GA ..huhu ok tadi dah ditag oleh cucuTokmat lagi..
p/s : memang rajin tag cikBearBear ehh? hehe (padahal ko yang rajin tag dia cikBearBear)


Hadiahnyaa adalah ...........
JENG JENG JENG !!! *Sound seram ~
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

1st PRIZE ; TOPAP RM30
2nd PRIZE ; TOPAP RM20
3rd PRIZE ; TOPAP RM10
3x SAGUHATI ; TOPAP RM5
 Bermula 1 JUN 2011 - 11 JUN 2011
nak tag 3 orang yang comel nih..
Walaupun adik Fara ckp hadiah cmni murah, tapi bagi cikBearBear & maybe blogger yang laen ,berbaloi kot lau join..mana tahu ada rezeki dapat dah topup free...
hehehuuu! xD (suke3)
p/s : cikBearBear suka makan tempe ngan nasik gak adik Fara..hehehe ! xB samelah kite ehh? Suke3...
cikBearBear senyum happy..hehe ! dpt msuk byk2 contest & GA..yeehuuuu!  xD


4 comments:

Faraa Cullen XD said...

haha , cumel jep kte makan nasi nan tempe goreng :P
btw , thanks ! gud luck yar ! ;D

love bunga querida said...

wahhhhh comel nye bear itu

cikBearBear ^^ said...

@Faraa Cullen XD

hahaha tau takpe nnt kita mkn nasi ngan tempe goreng lagi eehh? hehe ;D
most welcome sygs... & thanks bg cikBearBear menang eh? hehe xD

cikBearBear ^^ said...

@love bunga querida

comel ke kak munge ? comel macam kak munge kan?hehe :D