❤SAYANG SEMUA❤

"Da Best Memory Contest"



Salam.. Bila dah mengadap belog nih, alang2 nak wat entry for this contest lah.. Thanks Azie Comel sebab Tag cikBearBear eh.. :D


If korang nak tahu syarat-syarat contest nih tekan link or banner kat atas nih eh ? :) Senang je tak susah salah satu syaratnya perlu follow belog owner contest 'Zie' nih dan juga 2 orang membe die iaitu Ct Aja & Shiema Sufian .. 

cikBearBear pertaruhkan gamba nih.. Ok nih gamba baru lagi, kali nih 1st time cikBearBear pergi I-City .. Seronok sangat time nih, sebab adanya Bestfriend cikBearBear & pemandangan kat I-City malam tu memang cantik.. tak perlu pergi jauh-jauh as KOREA untuk tengok tempat2 menarik macam nih kat MALAYSIA pun ada.. hehe :D
p/s : Yg tengah tuh la my Bestfriend ! NurAdilah..cikBearBear hujung sekali sebelah kiri.. sebelah kanan tuh adik no5 cikBearBear.. 

*Maaflah gamba tak berapa jelas sebab guna camera fone jep...huhu 

So nak tag 2orang yang bertuah nih.. 


2 comments:

shiema sufian said...

gudluck, btw, cantik gambar -.-'

cikBearBear ^^ said...

@shiema sufian

thanks awk...biasa je.. :)