❤SAYANG SEMUA❤

DESIGN High Heels yang PELIK !



Assalamualaikum WBT ...
Hi semua, ok kali nih nak buat entry pasal HIGH HEEL .. semalam jalan2 tengok kat satu web nih ada show gambar yang pelik2 lah, cikBearBear tengok album HIGH HEEL for sure laa..hehe Suke jugak pkai HIGH HEEL but cikBearBear lagi prefer pakai WEDGES lagi selesa sebab tapak kasut WEDGES lagi stabil, kukuh & selamat untuk kaki .. But HIGH HEEL if dah tinggi 5 or 6 inci tuh?? camne?? mmg takot laa cikBearBear nak pakai.. tinggi sangat & betul2 tak selesa.. 

p/s : if aku pakai dah jalan je msti jatuh aje macam nangka BURUK! haha! xD
Ce korang tengok macam kat bawah nih .. 

Nih kasut ke BESI BURUK nih??? -.- 


MAK OI !! Tinggi gila merana pakai HIGH HEEL nih.. -.-


Tak tahu la sapa dia pereka nyaa... -.- 

Adeh !! Sapa nak pakai kasut nih?? -.- 

Menurut Setahu cikBearBear lah if pakai HIGH HEEL yang tinggi2 nih memang tak elok untuk tulang belakang, lagi2 HIGH HEEL tinggi KLCC macam gambar2 kat atas nih... effect dia masa kita tua nantilah tulang belakang akan menjadi BONGKOK akibat tekanan yang amat kuat di bahagian TUMIT KAKI.. 
p/s : ecececehh macam doktor tulang la pulak kau eeh cikBearBear ! xD 


Sekian , Wassalam... ❤


6 comments:

love bunga querida said...

bedarah T__T

cikBearBear ^^ said...

@love bunga querida
nape lak berdarah kak munge?? hehe
suke pakai HIGH HEEL ehh? :)

umiee said...

boleh pakai ke semua kasut2 ni???

HaNa Hani said...

amboiyh...tggi bebeno heels nyer
memg cari nahas ehh
^_^

cikBearBear ^^ said...

@umiee

haha! ntahlaa..ada kot yg nak pakai tapi seksa la pakai, huhu

cikBearBear ^^ said...

@HaNa Hani tau takpee...seksa memakainyee...huhu