❤SAYANG SEMUA❤

CUN !



Assalamualaikum WBT ...
Hi korang ! 



Korang penah tak tengok cite CUN ! alaa, yang Maya Karin & Remy Ishak berlakon tuh..lam cite CUN ni dorang jadi HERO & HEROIN, so sweet... cikBearBear suke sgt cite nih tambah2 Maya Karin yang berlakon & cite nih ada guna loghat orang Utara laa..hehehehuhuhu 
p/s: tetibe mood GILA datang.. xD

Lagu OST lam cite nih pun layanlaa best jugak..Jom layan sat lagu 7 Hari Jatuh Cinta by Remy Ishak..

video


If korang nak download p laa sini (TEKAN DENGAN SEPENUH HATI)
Tak pun korang tengok je kat YouTube tapi korang kene laa tggu die abes loading .. - CUN 

Bagi cikBearBear cite nih paling BEST laa penah tengok.. suka tengok , kelakar & sweet laa jalan cite die.. Sape2 yang tengok msti tak kering gusi..hehe :D 
p/s : cikBearBear dah puas gelak tengok cite nih, bape kali ulang dah..haha xD

Ok laa, smpai sini saja..Tata korang, Salam.. ❤


No comments: