❤SAYANG SEMUA❤

100611 :) ❤



Our 1st Anniversary 

Dah masuk setahun rupanya kitaorang kapel..mm tak sangka ..huhu Seronok sangat tapi yang tak seronoknya bila tak boleh nak celebrate sama2 .. sebab Sayang cikBearBear nih baru je lepas eksiden aritu .. T.T So sabar jela, maybe kitorang akan celebrate sama2 nanti..❤

Tu la sapa suh racing g? adeh !

Percaya atau tak kitaorang kenal dalam fesbuk jee..huhu Mula2 kawan dulu, cakap dengan dia pun "AKU" & "KO"..haha Tapi dengan tak sangkanya kitaorang suka sama suka..Apa nak buat? Memang tak sangka pun.. Maybe ada yang akan cakap : 
A : Eleh ! Kenal dalam fesbuk ? Boleh percaya ke dia tuh? 
B : Wow.. Cinta Cyber la..Tak mustahil apa.. :) 

cikBearBear tembam.. T^T 

Tapi bagi cikBearBear if dah jodoh nak buat macam mana eh? huhu Biarkanlah apa orang nak kata. OK? Sayang cikBearBear nih pun memang serius dengan cikBearBear betul lah, 
Tapi kitorang still muda lagi & banyak tanggungjawab yang perlu dilaksanakan.. Dia pun sekarang kerja cari duet, nak bagi mak ayah dia, adik2 lagi kat kampung yang still bersekolah.. cikBearBear pun study lagi masih panjang perjalanan kitaorang dua nih..hehe Honestly, kitaorang nih memang satu kepala & cikBearBear memang sayang sangat kat dia nih.. :3 *malu Sebabnya dia seorang yang penyayang, suka budak2, memahami & manje..haha ! 
p/s : padahal ko yang manje.. xD

Hope doa2 cinta kitorang nih akan kekal lah sampai bila2... InsyaAllah... ;) 


4 comments:

shiema sufian said...

kite lebih kurang same :)

HaNa Hani said...

auuuwww...so sweet
same la ngan hana..kenal bf pown ikot fb...
^_^

cikBearBear ^^ said...

@shiema sufian

yeke? same2.. :)

cikBearBear ^^ said...

@HaNa Hani

yeke? kenal fb gak eh? wah...samela kite... :D