❤SAYANG SEMUA❤

Akhirnya !




Hi korang semua ! Apa khabar ? :n:
Hope semuanya dalam keadaan sihat walafiat ..


Akhirnya ...
Berjaya jugak cBB mengedit belog kesayangan cBB ni...
huhuhuhu :face38:

cBB telah berjaya !
mengedit belog cBB ni supaya ada small emoticon2 yang cute cute :face21:
betapa susahnya nak cari dan buat .

nasib baik lah ada belog si comel ni ! thanks to her !!

Banyak tutorial ada dalam belog dia ni :D
So korang singgah lah belog dia if nak edit2 belog ..
Cara penerangan dia pun mudah nak faham..
So takde lah pening sangat nak tengok code2 tuu..
HAHAHAHA :face42:


2 comments:

steffany daph said...

blog cantik (: sya dh berapa kali cuba tukar template blog ni, tak dpt juga. hrm..next time try lagi lah. follow ur blog alredy.

cikBearBear ^^ said...

thanks follow me (>_<)
blog biasa je.. dear bleh buat blog cantik juga.. kan sekarang bnyak tutorial nak edit blog :)